WORKSHOPS & MEER


VOOR WANNEER BOOTCAMP OF WATERSPORT NIET JOUW KOPJE THEE IS
(OF JE GEWOON TOE BENT AAN IETS ANDERS)

(bEACH) BOOGIE WOOGIE

Je komt sowieso aan je portie bewegen toe als je je aanmeldt voor een workshop Boogie Woogie! In 60 minuten leer je tijdens de workshop de beginselen van het rock ‘n’ rolldansen. 

Samen met mijn danspartner ben ik op aanvraag beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen. Dit kan zowel op het strand als op een locatie naar keuze; óók aan de wal (regio Noord-Nederland).

Geen danservaring vereist, alleen gezonde zin!

Kosten: v.a. €10,- p.p. (ex. BTW)

cROSSFIT

Buiten de vakantieperiodes ben ik meer aan de wal te vinden en neem ik de tijd om CrossFit boxen te bezoeken en zelf meer ervaring op te doen als coach.
Zo sta ik sinds januari 2023 voor de groep bij CrossFit Sneek.

Zit je verlegen om een coach bij jouw CrossFit box in het Noorden van het land? Schroom dan niet om contact op te nemen. Buiten het hoogseizoen kan ik vast wat voor je betekenen.

SURFSKATEN

Surfskaten is samen met de Beach Flow workout dé aanvulling op jouw surftraining. Een nieuwe vorm van skateboarden die, zoals de naam al doet vermoeden, het surfen nabootst op straat. Zo kan je je board skills blijven oefenen als de golven het laten afweten en creëer je ‘muscle memory’. Je zal merken dat je wendbaarheid op de golf snel toeneemt!

Zo lang het droog blijft, is de straat onze speeltuin. Binnenkort heeft Schiermonnikoog zelfs een heus skatepark! Stay tuned of boek alvast je workshop

Deelname v.a. 2 personen
Kosten: €5,- p.p.

IMG_20230508_15003408